3 ways to find more love within

Online song healing sessie

Een persoonlijke song healing ervaring afgestemd op jouw energie. Samen bespreken we jou situatie en waar je tegen aanloopt. Vanuit meditatie neem ik je mee in de muziek die ik voor je maak. Een persoonlijke song healing ervaring die je precies geeft wat jij op dat moment nodig hebt.

Me-first traject

In een traject van 3 maanden zetten we samen jou op nummer één. Jij mag alles achter je laten en hoeft alleen maar te ontspannen en te zijn. We gaan de diepte in en waar nodig pakken we jouw blokkades aan. Geheel op intuïtie begeleid ik jou door een snelle transformatie en krijg je intense song healing ervaringen. Na dit traject zul jij de ervaring hebben dat de wereld wél om jou draait en kan je vanuit zachtheid in je kracht staan.

Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Song Healing privé concert

Organiseer jij een consciousness evenement? Geef jij een retraite? Of wil jij jezelf of iemand anders een mooi cadeau geven op een speciale gelegenheid?

Ik kom bij jou, op locatie, om met mijn stem de energie te verhogen. Liefde en verbondenheid staat centraal en je kunt even écht helemaal zijn met wat er op dat moment is.