Me-first traject

In dit 3 maanden traject gaan we samen aan de slag zodat jij onbeperkt jezelf kan zijn en vanuit zachtheid in je kracht kan staan. In verschillende sessies ga je ervaren hoe het is om te trillen op je ware frequentie, de frequentie van liefde. Je gaat voelen waarom de dingen in je leven niet stromen zoals je zou willen. Je kan bij mij volledig jezelf zijn, ontspannen en in je zachtheid treden. 

Ik geef jou een totaal pakket waarbij je gesteund wordt om alle onzuiverheden in jouw energie los te laten. Op diep niveau gaan we te werkt om jouw ware zelf te ervaren en vanuit daar de stappen te ondernemen die nodig zijn om je onzuiverheden los te laten. Je komt thuis bij jezelf.

Met mijn stem tril ik onzuiverheden los en met mijn fijngevoeligheid voor jouw behoefte geef ik je precies wat jij nodig hebt.

  • Ben jij degene die altijd voor iedereen zorg? 
  • Sta jij in je kracht, maar vergeet je daarbij wel eens jezelf? 
  • Wil jij meer vanuit liefde voor jezelf werken?

Wat valt er onder ”totaal pakket”?

  • 4x live sessies van 2.5 uur
  • 1x een uitgebreide live sessie van 5 uur
  • 1x online sessie van 90 min

Met welke technieken werk ik?
Ik werk volledig intuïtief. Mijn kracht is dat ik precies voel waar er bij jou weerstand  zit om je verbonden te voelen met de liefde in je zelf. Door middel van energie laat ik jou voelen dat het oké is om de weerstand los te laten en zal jij de ware connectie met jezelf kunnen blijven vasthouden.

Een groot onderdeel van de sessies zal song healing zijn. Met mijn stem breng ik een stukje hemel op aarde en zul je vanzelf weerstand kunnen loslaten. Daarnaast zal vanuit de ontspannen sfeer zich ontvouwen wat jij nodig hebt. Meditatie, wandelen, oogcontact en aanrakingen om jou de  je ware frequentie te laten voelen.