• Wenche raakt mij elke keer opnieuw met haar prachtige stem. Er is niets wat mij zo snel in contact brengt met wie ik werkelijk ben. Na een songhealing voel ik de energie en inspiratie door me heen stromen en ben ik compleet in alignment. Dit gun ik echt iedereen!

  Lisa Maria Mertens Coach
 • Ik heb Wenche leren kennen als een bijzondere, liefdevolle en energierijke dame. Wenche weet mij, met haar prachtige stem, op de meest magische plekken te raken. Dit zorgt ervoor dat ik steeds dichter bij mezelf kom te staan en meer liefde ervaar. Wenche laat je echt het gevoel van thuiskomen ervaren. Een unieke ervaring!

  Iris Barnhoorn Coaching & Begeleiding - irisbarnhoorn.nl
 • Wenche draagt een heel bijzonder energie met zich mee. Ze praat en zingt vanuit een diepe verbinding met zichzelf. Vanuit die verbinding heeft ze mij tijdens een live sessie de mooiste liedjes toegezongen. Ze stelt je op je gemak zodat je de muziek echt tot in je diepste cellen binnen kan laten komen. De combinatie van haar prachtige stem en het gesprek over wat er bij je los komt door de muziek vond ik heel krachtig. Ik heb echt een heerlijke avond bij haar gehad. Voelde me helemaal opgeladen en ging naar huis met heel veel mooie inzichten. Het is zo fijn om bij iemand te zijn die zo’n helende energie heeft en zich van daaruit helemaal op jou kan afstemmen. Echt een gift en een ervaring die ik iedereen gun!

  Jolanda Jansen Financieel expert die jouw zakelijke financiën weer persoonlijk maakt
 • Wenche zingt en raakt! Wenche heeft een songs to heal your soul privé concert gegeven tijdens mijn boeklancering van het boek ‘De impact van incest op alle levensgebieden’. Geen makkelijk onderwerp, maar Wenche reageerde direct enthousiast. Tijdens de presentatie zingt ze twee nummers: Geef mij nu je angst, van Guus Meeuwis en Gabriellas Song (in het Nederlands), uit de film As it is in heaven. De nummers en haar zang sluiten perfect aan bij de intentie van de presentatie. Met haar stem en het gevoel dat ze in de nummers legt, weet ze iedereen te raken. Echt prachtig. Dank je wel Wenche, je maakte mijn boekpresentatie compleet! Liefs, Mariël

  Mariël Groenen Coach & schrijfster

Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn creatieve uitspattingen? Schrijf je in!